Zorg aanvragen

Als u zorg nodig hebt en gebruik wilt maken van onze zorgverlening, kunt u bellen met de vestiging bij u in de omgeving. Alle contactgegevens vindt u op de contactpagina.
Een van onze zorgconsulenten maakt dan een afspraak met u voor een intakegesprek bij u thuis. Tijdens het intakegesprek vult de zorgconsulent samen met u de aanvraagformulieren in voor de nodige zorgfuncties. Als er een aanvraag wordt gedaan voor persoonlijke verzorging of verpleging, komt een wijkverpleegkundige langs om de indicatie stellen. Gaat het om begeleiding en/of huishoudelijke verzorging, wordt er een afspraak gemaakt met een Wmo-consulent voor het stellen van een indicatie.

Geslacht:
ManVrouw

Voornaam:

Achternaam:

Tel. nr. (tussen 08:30 - 17:00):

Tel. nr. (Na 18:00):

Email:

Deze zorg vraag ik aan:

Onderwerp:

Uw bericht:

footer-icons1

Huishoudelijke verzorging

Kunt u door ziekte, ongeval of ouderdom niet meer (geheel) zelfstandig het huishouden doen...
footer-pv

Persoonlijke verzorging

Ziekte, handicap of ouderdom kunnen beperkingen geven. Toch willen mensen vaak zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven.
footer-icons3

Verpleging

Ziekte, handicap of ouderdom kunnen beperkingen geven. Toch willen mensen vaak zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving ..
footer-icons2

Begeleiding

Soms kunt u plotseling in een fase terecht komen dat u de regie kwijt bent op een aantal essentiele zaken in het leven...