Begeleiding

Soms kunt u plotseling in een fase terechtkomen waarin u de regie kwijt bent op een aantal essentiële zaken in het leven. De oorzaak hiervan kan uiteenlopend zijn, vaak ligt hier psychosociale problematiek aan ten grondslag. In deze fase kunt u dringend ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben om alles weer op de rails te krijgen. U kunt hierbij denken aan begeleiding bij financiële zaken, maatschappelijk werk, sociale begeleiding enz.
Onze professionele begeleiders helpen u graag bij het aanbrengen van structuur en het realiseren van de regie over uw leven.

Om in aanmerking te komen voor begeleiding heeft u een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Voor het aanvragen van zorg of meer informatie kunt u terecht op www.ciz.nl.
U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

footer-icons1

Huishoudelijke verzorging

Kunt u door ziekte, ongeval of ouderdom niet meer (geheel) zelfstandig het huishouden doen...
footer-pv

Persoonlijke verzorging

Ziekte, handicap of ouderdom kunnen beperkingen geven. Toch willen mensen vaak zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven.
footer-icons3

Verpleging

Ziekte, handicap of ouderdom kunnen beperkingen geven. Toch willen mensen vaak zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving ..
footer-icons2

Begeleiding

Soms kunt u plotseling in een fase terecht komen dat u de regie kwijt bent op een aantal essentiele zaken in het leven...